Onze klanten vertellen...

"Omdat ik ervaren en betrouwbaar ben en me 100% focus op het beste resultaat heb ik al met vele fantastische klanten mogen werken"

Ties en zijn team zijn super fijn om mee te werken. Ze zijn gezellig en prettig om mee samen te werken en daarnaast zijn het ook echt professionals die weten wat ze doen en op alle vlakken meedenken. Door de bouw van mijn huisje per week te volgen en met elkaar gaandeweg keuzes te bespreken is mijn huisje echt precies geworden zoals ik het wilde hebben. Ties, Frans en Sander nemen wensen serieus, doen hun best om die zo goed mogelijk te verwerken en leveren goed werk dat tot in de details goed is uitgewerkt. Als ik weer een tiny house zou laten bouwen zou ik zonder twijfel weer met Ties in zee gaan.

Leonie van D.

"Een top duo die een prachtig huisje voor mij heeft gebouwd, waar ik na 3 jaar wonen elke dag nog van geniet!!

Lan H.


Dankzij de deskundigheid van Ties en Frans, heb ik mijn droom kunnen realiseren. Vanaf het begin was er een klik, waardoor de samenwerking heel prettig verliep.
Samen met Ties heb ik in de beginfase, het ontwerpproces doorlopen. Hierin kwam de ervaring van Ties in het bouwen van Tiny Houses, goed naar voren.
Tijdens het bouwproces van drie maanden hebben Frans en Ties, goed met  mij overlegd in keuzes die gemaakt moesten worden. Van de precieze plaatsing van de kozijnen tot een compleet gepersonaliseerd lichtplan.
Het was prachtig om te zien dat alle losse onderdelen uiteindelijk een prachtig en veilig onderkomen voor mij zou gaan worden.
Door de korte lijnen in de communicatie is de realisatie van mijn Tiny House zeer naar wens verlopen.


Bianca S.

Ties en Frans zijn echte professionals die ons huisje boven verwachting hebben gebouwd. Ze denken samen met je mee naar wat er allemaal mogelijk is in een tiny house (dat is veel). Alles is afgewerkt tot in de puntjes. Het gaat ook niet alleen over de bouw van je tiny house maar ze luisteren ook graag naar wie je bent zodat ons huisje als een maatpak bij ons past. Deze 2 toppers zijn de beste met een gouden hart. Al meer dan 2 jaar wonen wij als gezin  in ons tiny house, geen moment spijt van gehad en alles werkt zoals de dag dat ons huisje uit de loods is gereden bij Ties en Frans.
Thanks guys 💪🏼


Caroline en Manfred W.


Begin 2019 is door Your Tiny House ons prachtige huisje opgeleverd.
Ties en Frans  zijn echte vakmensen en je ziet dat terug in de afwerking, een van de redenen dat wij voor Your Tiny House kozen.
Als toekomstig Tiny house bewoner komt er super veel op je af en sta je niet overal bij stil, dus is het extra fijn dat er een ervaren team klaarstaat dat preventief meedenkt over alle mogelijke vragen.
Daardoor genieten wij elke dag weer van ons tiny house op onze fijne plek in Katwijk.
Ties en Frans, bedankt👍

Leanne en Steven B.“Door te bouwen met Your Tiny House, kies je met Ties en Frans voor betrokkenheid en vakmanschap. Je merkt in alles dat ze liefde hebben voor het vak en hoge eisen stellen aan hun eindproduct. Hierdoor wonen wij nu in een woning die niet alleen in opzet, maar ook in detailuitwerking volledig bij ons past.”

 

Bo en Annemiek H. 

Al anderhalf jaar woon ik met veel plezier in dit geweldige Tiny House. Het is mooi en vakkundig afgewerkt met oog voor detail. Ties en Frans zijn 2 geweldige vakmensen waar je altijd terecht kan met je vragen en wensen en ook voor een bakkie koffie.

Erwin K.

Een professioneel en betrouwbaar team, dat zijn Ties en Frans van Your Tiny House.

Bij elke stap van de bouw van mijn huisje, was er wekelijks overleg op de werklocatie. Ook in de nazorg, zijn ze zeer loyaal en betrokken. Tot op de dag van vandaag, woon ik met plezier en vertrouwen in mijn Tiny House Friesland. Ik ben een blij mens. Ik raad een samenwerking met Your Tiny House zeker aan!


Bonny

Rianne T.

Marja K.