Wie zijn wij?

Als eigenaar van een goedlopend timmer- en onderhoudsbedrijf in Leiden (www.bosmanonderhoudsteam.nl), raakte ook ik gefascineerd van Tiny Houses door het zien van filmpjes op YouTube. Met het zelf kopen van een tiny House trailer ben ik drie jaar geleden gestart met het bouwen van een Tiny House. Mijn 30 + jaar timmerervaring kwam hierbij goed van pas.
Sindsdien zijn wij continue bezig met het ontwerpen en bouwen van Tiny Houses. 
Met het timmeren en creatief bezig zijn stel ik anderen in staat hun passie na te streven.
 

Spreekt de mogelijkheid u aan om een Tiny House te laten bouwen, dan heeft u met de juiste de partner gevonden. Voor het uitwisselen van ideeën en mogelijkheden ga ik graag vrijblijvend met u aan tafel zitten.

Waarom zijn wij anders

"We hebben allemaal een passie. Dit is de mijne! Ik besloot al jong voor mijn passie te gaan. En elke dag leer ik nog bij"


Wat is een Tiny House?

De naam verklapt het al een beetje, een Tiny House is een klein huisje ontworpen voor mensen die kiezen voor een alternatieve woonvorm. Dit kan uit ecologisch of financieel oogpunt zijn. Een Tiny House kan door het aanbrengen van de nodige voorzieningen ook zelfvoorzienend zijn, denk aan energiebehoefte en milieubelasting.

Wie een Tiny House bouwt, gelooft in het belang van een eenvoudig leven, heeft oog voor het milieu en ervaart het gevoel van vrijheid.

Wereldwijd komen er steeds meer mensen bij die in een ecologisch verantwoord Tiny House (willen) wonen. Dit wordt ook wel de “Tiny House movement” genoemd.  Door terug te gaan naar de basis, wordt het milieu zo beperkt mogelijk belast en wordt er veel minder afval geproduceerd.

De huisjes zijn gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen en onderscheiden zich door hun praktische vormgeving en slimme indeling. Ze zijn wel klein, maar door creatief om te gaan met de beperkte ruimte zijn alle nodige voorzieningen te realiseren.


Waarom een Tiny House van Bosman?

Met onze meer dan 30 jaar ervaring in bouw, interieur en verbouw, bent u bij ons verzekerd van een degelijk gebouwde constructie welke garant staat voor jaren lang woonplezier.  Door de grote mate van betrokkenheid bij ons werk, en respect voor mens en milieu, gebruiken wij goede en duurzame producten.
Door onze eigen ontwerpen willen wij uw fantasie prikkelen in wat er zoal mogelijk is. Zie de diverse model voorbeelden.
De buiten en  binnenkant kunnen worden gebouwd  naar al uw persoonlijke wensen, van eenvoudig tot exclusief. Denk aan keuken, badkamer, kasten enz. Dit kunnen uw eigen ideeën zijn of op ons advies/ ontwerp. Door onze veelzijdigheid en ervaring streven wij altijd naar een mooi eind resultaat.
Wij bouwen onder leveringsvoorwaarden en zijn aangesloten bij een geschillen commissie alwaar de Consumentenbond en Vereniging eigen Huis zitting in hebben.

Leuk dat je ons gevonden hebt!

Als je na het lezen van alle info denkt, "wat zou mijn Tiny House nou gaan kosten?" vraag dan gerust een, kosteloos en vrijblijvend, kennismaking gesprek aan. Wij gaan graag met je rond de tafel zitten om jouw ideeën te bespreken.